Der er noget for enhver smag

Hvis du vil ud med venner og have en sjov aften i byen i København, så er det heldigvis let og hurtigt at finde noget for enhver smag, for København har alt fra de gamle værtshuse på Vesterbro, hvor alt ser ud, som det gjorde i deres velmagtsdage i halvfjerdserne, til de hypermoderne klubber, som ligner noget taget ud af en fremtidsfilm.

Du kan, lige meget hvad du næsten er til, finde et sted, som har lige det, som du leder efter, og for mange er det faktisk et sted, hvor du kan tale sammen, spille den klassiske danske musik på jukeboksen og drikke øl med et stampublikum, som alle kender bartenderen.

Der er også gode muligheder for at finde en bar, hvor der er en blanding af værtshusstemning og diskotek. Klientellet er yngre, og der er mere fart på de kulørte drinks end på øl og fernet branca.

Diskoteker er der mange af, og det er meget forskelligt publikum, der kommer på de forskellige diskoteker. Der er dem, som kommer med formålet at drikke og danse natten væk, og så er der dem, hvor dansemusikken er det primære. Det er hardcore technodiskoteker, og det er ikke der, hvor du finder det mest inspirerende drinkskort på markedet.

Prøv noget klasse og oplevelse

En god aften kan være rigtig meget, og det kan være at prøve noget, du ikke kender så indgående – endnu. Kast dig ud i en cocktail og få en oplevelse uden lige. Der er farver og former, der er konsistens, og der er smage, der chokerer. Det er som de vildeste restauranter, men i stedet for maden, så er det med alkohol, likører og andet godt til ganen.

De klassiske cocktailbarer er med uddannet personale, hvor den gode spiritus ofte er i højsædet, og hvor der er en klientbase, som generelt er ældre, for priserne vil ofte være noget højere for en klassisk cocktail end for en øl eller en rom og cola. Det, som indgår i en cocktail, er spiritus i en anden kvalitet og tit af en mere sjælden slags end det, som de fleste af os har stående derhjemme.

En god kvalitet gør noget særligt for smagen. Det ved alle vores ansatte. Det giver en dybde på samme måde, som de gode råvarer gør med mad, og du vil ikke se på drinks på samme måde igen, når du har prøvet det eksotiske og professionelle alternativ.

Der rystes og røres på livet løs, og lag bygges op i smukke glas. Det er cocktails, smukt og velsmagende.

Men lige meget hvad du ønsker at drikke på en aften ude i byen i København, så er der mulighed for at få det dækket. Noget, der er mange, der kommer for at benytte sig af, oftest i weekenderne eller på de aftener, hvor der er arrangementer i byen, hvor det er normalt at gå ud enten efter eller før. Det er som om byen aldrig virkelig længe sover. Cocktails, drinks og musik flyder fra byen, som om det er skidt fra en spædekalv.