Drinks, cocktails, og byen

Der har altid været en god grund til at mødes og få en lille en. Nogle gange er det hjemme, og der mødes man så og får en kølig. Men i dag, så mødes man tit og ofte i byen og får en cocktail. Noget, som er blevet mere og mere moderne, og som virkelig er med til at give København et præg af metropol, selvom byen kun er en tiendedel af mange andre byer, og der slet ikke bor nok til at byen burde være en metropol.

Cocktail og drinks er kommet ind med amerikanske film og serier. Det var her selvfølgelig før, men det var sjældent noget, som man tog i byen for at drikke. I dag er billedet helt anderledes der er kommet et fokus på drinks og cocktails som noget, der er hipt, og som er moderne at drikke med vennerne.

Som fra en anden verden

Cocktails har faktisk været en del af det, som populært kaldes overklassen eller de riges verden, i mange år, hvor en predinner drink faktisk er meget normalt. Det kan være en drink, som indeholder vermouth, gin eller andre typer af alkohol, som er med til at rense din gane og sikre, at dine smagsløg er klar til maden. Det er noget, som ofte er brugt i de højere klasser, der hvor hvert måltid skal være og er en oplevelse.

Der er selvfølgelig de klassiske drinks, som vi alle kender til efter kaffen. Det er cognac, whisky eller en god rom, men også likører, som samtidig bruges til det søde køkken, sammen med sherry, som også bruges til desserter eller for nogen til kaffen.

Hvis du ønsker en aften i byen, og det er de klassiske drinks du ønsker, så er der faktisk mange muligheder. Her vil du kunne finde alt fra de klassiske brune værtshuse til de dyre natklubber. Du kan på de fleste steder få drinks af den mere almindelige slags, men egentlige cocktails er det nødvendigt at komme på en af de mere specielle barer som for at få, for det er ikke let at mikse den gode cocktail, og det er også et mere specielt publikum som bestiller dem.

Men cocktails er for alle, for der er så mange varianter, at smagene og oplevelserne er for alle slags mennesker. Og alle bør unde sig selv at prøve den fantastiske verden, som cocktails er. Det kan kun anbefales, og du er så velkommen hos os.