Flyt fredagsbaren ud på en cocktailbar i byen

På mange arbejdspladser er det en fast tradition, at der afholdes fredagsbar, hvor man mødes med kollegerne og får et par øl efter fyraften. Det er med til at styrke fællesskabet, når man sludrer med kollegerne i mere uformelle rammer. Men der er også en tendens til, at det ofte foregår på arbejdspladsen. Er du træt af, at firmaets fredagsbar altid foregår i kantinen, så kan du jo foreslå dine kolleger, at I i stedet mødes på en cocktailbar i byen. Så kan fredagsøllene blive erstattet af farvestrålende drinks i mange lækre smagsvarianter, og her er noget for envher smag til både mænd og kvinder.

Festligt møde på cocktailbar

At mødes med kollegerne på en cocktailbar i byen fredag efter arbejde giver mulighed for at hygge sig og have et fællesskab i hyggelige, cool og anderledes rammer, end de trivielle rammer på arbejdspladsen. Der findes en række spændende cocktailbarer i København og andre større byer i Danmark, og her vil I helt sikkert kunne få et par gode timer i hinandens selskab – og hvem ved, måske ender I med at hænge ud hele aftenen og smage de forskellige cocktails på menukortet.

Cocktailbarer kan være indrettet i forskellig stil, og der kan fx være et 50’er tema eller en stil fra mellemkrigstiden. Hvilke cocktails der bliver serveret, afhænger også af, hvad det er for et sted man går hen. Nogle cocktailbarer lægger vægt på at servere de klassiske cocktails i høj kvalitet, imens andre eksperimenterer med nye nordiske cocktails.

Hvilken cocktailbar skal I vælge

Der er som sagt mange cocktailbarer at vælge imellem, og hvis der ikke er nogen af jer, der på forhånd har kendskab til de gode cocktailbarer nær jeres arbejdsplads, så kan I med fordel google online efter cocktailbarer i nærheden. Så kan I også læse nogle anmeldelser for at finde frem til netop den cocktailbar, som I ønsker at besøge.

Såfremt du og dine kolleger for smag for at erstatte den traditionelle fredagsbar med et besøg på en cocktailbar i ny og næ, så kan I jo prøve nogle forskellige cocktailbarer og dermed få mange spændende, sjove og velsmagende oplevelser.