Planlæg din aften

Der er kommet mange kunder til den klassiske og de moderne cocktails, faktisk så mange, at vil du gerne have lidt tid efter maden til at få en cocktail og hygge, så er det en rigtig god idé at planlægge din aften og bestille bord- Ellers risikerer du at komme til stå med håret i postkassen og kigge, for det er slet ikke unormalt, at der er udsolgt på alle hylder, og du slet ikke kan komme ind på de mest populære cocktailbarer som vores.

Når du først er kommet ind, så er det en god idé de fleste steder at have en god portion penge med, for det er ikke billigt, hvis du gerne vil give en drink til et helt bord med venner. Det er en del spiritus, som er i de mange forskellige glas, og det er noget, som koster. Og så er der jo også den professionelle bartender, som bestemt ikke er en billig arbejdskraft, for det kræver meget at lære og mestre de mange drinks, der er på markedet i dag.

Som en del af en god aften

Det er jo samtidig også vigtigt, hvis du har andre planer for aftenen. Måske bare ind og få en cocktail inden teatret, eller måske videre til en restaurant eller et andet sted. Det er jo synd for både dig og dem, du er i byen med, hvis aftenen får et stort minus, fordi man har valgt ikke at planlægge det hele.

Vil du bruge den sidste del af aftenen på cocktails og drinks i sjove glas, så er det også med at sikre, der er plads, for de populære cocktailbarer er ofte dem, som har åbent til langt ud på natten, og det er så populært, at du sagtens kan komme til at stå i kø i rigtig lang tid og gå glip af alt det sjove, som sker indenfor.